Booklet Maker

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

1-up perfect innbinding

1-up perfect innbindingsmetode skriver ut enkeltsider med tekst som er stablet sammen, slik at kantene kan trimmes (hvis ønskelig), limes og deretter pakkes inn av et omslagsark.

Hvis du vil skrive ut et hefte med 1-up perfect innbinding, må skriveren være utstyrt med en avansert etterbehandler som støtter perfekt innbinding.

Hvis skriveren støtter 1-up perfect innbinding, ser du i Utskrift, som er en del av brukerdokumentasjonssettet, hvis du vil ha mer informasjon.

Du kan angi innstillinger for blandet medium i Booklet Maker for 1-up perfect innbindingsmetoder.

Vilkår for bruk