Booklet Maker

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Om Booklet Maker og Fiery Impose

Booklet Maker-innstillinger støttes av Fiery Impose. Du kan åpne en jobb med Booklet Maker-innstillinger i Fiery Impose for å forhåndsvise overtrykksoppsettet eller endre overtrykksoppsettet ytterligere.

Fiery Impose oversetter og tilordner alle Booklet Maker innstillinger til Fiery Impose kommandoer. Når en jobb med Booklet Maker-innstillinger er redigert i Fiery Impose, kan ikke jobben lenger redigeres i Booklet Maker. Fiery Impose har flere innstillinger enn Booklet Maker og kan ikke tilordnes bakover.

Merk: Hvis du vil bruke den fullstendige funksjonaliteten tilFiery Impose, må du ha en aktiv lisens for programmet. Ellers er Fiery Impose tilgjengelig for bruk i demomodus, noe som betyr at jobber lagres med et «Demo»-vannmerke.

Hvis du vil ha mer informasjon om Fiery Impose, kan du se Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose Hjelp.

Vilkår for bruk