Fiery XF 8.0

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Command WorkStation overzicht

Fiery Command WorkStation is de gebruikersinterface voor afdruktaakbeheer voor Fiery servers.

De gebruikersinterface wordt speciaal aangepast aan het type Fiery server waar u verbinding mee maakt. Elke versie van Command WorkStation biedt toegang tot een aantal functies. Deze documentatie beschrijft hoe u Command WorkStation gebruikt als u verbonden bent met een Fiery XF server.

Met Command WorkStation kunt u verbinding maken met meerdere Fiery servers en taken vanuit één locatie beheren.

U kunt Command WorkStation gebruiken om taken uit te voeren in verband met productie en proofing, zoals:

• Taken schalen, draaien en spiegelen
  • meerdere taken gezamenlijk afdrukken als een nesting
  • grote taken als tegels afdrukken om samen te voegen
  • steunkleuren beheren
  • de kleurnauwkeurigheid van uw afdrukken verifiëren

U hebt een Fiery Account-bestand nodig om Command WorkStation te downloaden met Fiery Software Manager. Raadpleeg Fiery Account voor meer informatie.

Command WorkStation heeft een aantal optionele functies. Deze worden allemaal beschreven in deze gebruikersdocumentatie. Optionele functies worden echter alleen weergegeven in Command WorkStation als u over de juiste licentie beschikt.

Bovendien biedt Fiery veel overige soorten documentatie die u kunt downloaden waarmee u het maximale uit uw software kunt halen.

Bekijk hier de video.